14 maj 2023
14:00

Arameisk-Syrianska IF

Referat: Karlslunds IF FK - Arameisk-Syrianska IF

Karlslunds IF FK tar idag en övertygande seger hemma mot Arameisk-Syrianska IF i Division 2 Södra Svealand då herrarna vinner med 3-0 efter dubbla mål av Almin Masic under den första halvleken, och ett debutmål av 18-årige nyförvärvet Robin Hadad.

Karlslund står för en riktigt bra prestation matchen igenom och tillåter inte gästerna till alltför vassa målchanser. Offensive är Karlslund absolut farligast på sin vänsterkant där firma Jens Grønneberg Johansen och Almin Masic har lite lekstuga. Det är också den förstnämnde som assisterar den sistnämnde till båda målen i den första halvleken. Tyvärr skadar sig Masic efter sitt hårda och välplacerade 2-0-skott och tvingas bytas ut.

Flera spelare tvingas byta på grund av skada under matchen då även Max Nordin utgår inför den andra halvleken, och inbytte Ebrima Jaiteh likaså efter att ha varit på planen i 20 minuter under den andra halvleken.

3-0 kommer efter att Robin Hadad snyggt bryter ett uppspel på offensiv planhalva och på egen hand sätter sista målet i matchen.

Karlslunds IF FK: Bilder från matchen

Nästa match för Karlslund spelas på bortaplan då laget möter Mjölby AI FF den 20 maj.